Frisk Fysio er Sortlands nye fysioterapiklinikk. Vi tilbyr fysioterapi, personlig trening og behandlinger. Vi har bred faglige kompetanse og vi tilpasser tjenestene ut fra dine ønsker, mål og behov. Vi tar oss god tid til deg som kunde.

Fysioterapi

Første timen vil bestå av en samtale hvor du forteller hva det er du ønsker hjelp med. Deretter blir det gjort en grundig undersøkelse for å finne årsaken til dine plager. Basert på dette blir vi enige om et mål for behandlingen og setter opp en plan for å oppnå målet. Du vil få verktøy du kan benytte deg av selv for å bli bedre, og vi vil være med og støtte deg hele tiden.

Personlig trening

Personlig trening kan være noe for deg som ønsker å komme i gang med trening eller ønsker å ta treningen et steg videre. Du vil få en skreddersydd plan ut ifra dine mål og forutsetninger, og tett oppfølging. Det kan være vanskelig å motivere seg selv, men med en personlig trener har du en treningspartners om venter på deg. Da er det mye vanskeligere å utsette treningen til en annen dag. De som benytter personlig trener har mer effektive treningsøkter, får raskere fremgang enn de som trener alene, og du er trygg på at du alltid utfører øvelsene riktig.

Massasjebehandlinger

Dersom du ønsker massasje tilbyr vi også dette. Det kan brukes som en enkeltstående behandling eller som en del av et større behandlingsopplegg.

Kompetanse

Gustaf Hvaring Fysioterapeut og personlig trener
Mob. 99 46 22 89
Gustaf Hvaring

Gustaf Hvaring

Fysioterapiutdannelsen har jeg fra Nederland 2009 og personlig trenerutdannelsen har jeg fra Norges Idrettshøgskole i 2016. Jeg har tidligere arbeidet i både i offentlig og privat praksis, samt i bedriftshelsetjeneste og på treningssenter.

I løpet av denne tiden har jeg skaffet meg erfaring og kunnskap om mange forskjellige problemstillinger fra de vanlige muskel- og skjelettplagene, som vondt i rygg, nakke, skulder osv., til nevrologiske plager som slag, parkinson, til revmatiske plager.

Jeg er opptatt av at du som kunde får gode, meningsfylte mål som er motiverende å jobbe mot. I timene er fokuset på en aktiv tilnærming hvor du blir engasjert i beslutningsprosessene.

For å kunne gi deg som kunde den beste behandlingen er det viktig å være faglig oppdatert, og kunne ha flere tilnærmingsmetoder. Derfor har jeg skaffet meg kompetanse på flere felt, som f.eks. motiverende intervju, smerteforståelse og slyngetrening slik at jeg kan gi en individuelt tilpasset tilnærming.

 

Inger-Lise Brun Fysioterapeut
Mob. 95 06 92 88
Inger-Lise Brun

Inger-Lise

Jeg er fysioterapeut og er uteksaminert fra høgskolen i Oslo og Akershus i 2016. Jeg har erfaring fra sykehus og kommunehelsetjeneste.

I møte med mine pasienter legger jeg stor vekt på en aktiv tilnærming. Jeg ønsker å gi pasienten gode verktøy i form av øvelser og aktiviteter, som fungerer for den enkelte.

Jeg har kunnskap og erfaring med nevrologiske pasienter, for eksempel akutt hjerneslag og rehabilitering i senere fase, samt opptrening etter skade, brudd og operasjoner.

Kvinnehelse og svangerskap synes jeg er viktig. Jeg er opptatt av å forebygge svangerskapsrelaterte plager, samt kunne bidra med tilrettelegging for et aktivt svangerskap og tiden etter.

Jeg har også erfaring med gruppetrening for ulike pasientgrupper, blant annet hjerte-, lunge-, og nevrologiske pasienter.

I tillegg har jeg kurs i behandling og undersøkelse av skulder, diagnostikk og behandling av muskulære triggerpunkter ved hjelp av nåler, samt kurs i taping av akutte idrettsskader.

Frisk fysio abonnement

Abonnementet er for deg som ønsker mer. Her får du mulighet til tett oppfølging og faglig veiledning rettet mot dine ønsker og utfordringer. Du får 2 eller 4 timer i månden du disponerer slik du ønsker, det være seg trening eller behandling. I tillegg får du medlemskap hos Frisk med tilgang til alle gruppetimer.

 
2 timer + Frisk Medlemskap Kr. 990,- per måned
 
4 timer + Frisk Medlemskap Kr. 1.649,- per måned

Pakkealternativer

  60 MIN 30 MIN
5 timer Kr. 2.750,- Kr. 1.750,-
10 timer Kr. 5.000,- Kr. 3.250,-
20 timer Kr. 9.000,- Kr. 5.500,-

Enkelttimer

1 time Kr. 599,-
30 min Kr. 399,-


Booking

Design og utvikling: Moonrocket.no - CMS: Publispack